Actief plezier buiten school

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma. Er is veel tijd en ruimte voor buitenactiviteiten; lekker spelen of bijvoorbeeld een uitstapje naar het nabijgelegen bos. Natuurlijk is er ook tijd om gewoon even lekker te ‘chillen’ op de bank of een van de aangeboden activiteiten of workshops te volgen.

foto11 111960875032

Tussenschoolse opvang

De Julianaschool Kwartellaan heeft een continurooster. Dat betekent dat alle kinderen in principe tussen de middag op school blijven. De opvang van de kinderen tussen de middag (de TSO) staat beter bekend als ‘de overblijf’.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat er een groep van enthousiaste overblijfouders klaar om ervoor te zorgen dat de kinderen op een veilige en gezellige manier kunnen pauzeren. De kinderen krijgen de tijd om zich te ontspannen en zich weer op te laden voor de middag.

 

foto12 111960875018

Buitenschoolse opvang

Na een lange dag op school moeten kinderen zich kunnen opladen in een veilige en vertrouwde omgeving. De SKBNM is díe plek voor jouw kind.

 

De SKBNM verzorgt de buitenschoolse opvang voor alle basisscholen in Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. We halen de kinderen uit school en vangen ze op tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties en op studiedagen zijn kinderen de hele dag welkom én doen we extra leuke activiteiten en maken we uitstapjes.

 

Onze school werkt nauw samen met BSO de Kwartel. Deze opvang regelt de opvang voor- en na schooltijd.

 

Meer weten? Bezoek https://skbnm.nl/